Service & support

Roux Healthcare kommer att förse dig med all information och support du behöver för att använda och få ut mesta möjliga av din utrustning. Vi övervakar marknaden för din räkning och håller dig uppdaterad kring nya direktiv och regelverk.
Våra erfarna medicinteknikexperter, hjälpmedelstekniker och inköpare står till ditt förfogande, under ständig utbildning och alltid uppdaterade när det gäller teknik, regler och rekommendationer. Vi är lösningsorienterade och fokuserade på vad som fungerar bäst utifrån dina behov och krav. Om du så önskar sätter vi gärna upp ett medicintekniskt råd tillsammans med er för att säkra att standarder, policy och best practice efterlevs.
Varför Roux Healthcare?
Våra tekniker är erfarna, välutbildade och kompetenta, under ständig utbildning och lär sig löpande nya färdigheter. De är vana vid att jobba självständigt, ta egna beslut och arbetar alltid med din verksamhets bästa för ögonen. Som kund hos Roux Healthcare kan du räkna med att få de bästa råden av de bästa yrkespersonerna, alltid med fokus på din utrustnings säkerhet och effektivitet.
I korthet
  • Information och support
  • Marknadsövervakning
  • Erfaren personal under löpande utbildning
  • Säkrad regelverksriktighet
  • Fokus på dina krav och behov