Gym- och rehabutrustning

Vi reparerar och underhåller de flesta typer av gym- och rehanbutrustning som finns på marknaden. Ett stort reservdelslager gör att vi kan utföra snabba reparationer, många gånger kan vi byta ut defekta delar redan vid första besöket.
I samband med reparationer genomför vi också en fullständig besiktning. Resultatet förs in i en servicejournal som låter oss göra uppföljningar och föra statistik. Vår serviceportal håller dig uppdaterad om din utrustnings status. Du kan också beställa reparationer och inköp samt ladda ner servicejournaler och annan information om din utrustning. Vi har strategiskt belägna servicecentraler men erbjuder också reparationer på plats på ditt sjukhus, din klinik, gym, rehabanläggning etc. Normalt är vi på plats inom ett dagar efter din felanmälan men utför också reparationer samma dag om så önskas.
Varför Roux Healthcare?
Alla våra tekniker har relevant utbildning, erfarenhet och certifieringar och uppskattar utmaningen i att jobba med och utveckla komplex teknologi och ständigt lära sig mer. De är vana vid att jobba självständigt och med fokus på kundens behov och önskningar. Vi tar alltid säkerheten och effektiviteten i de system vi arbetar med på största allvar och fokuserar på att se till att de fungerar felfritt mellan servicetillfällena. Och vi står alltid redo att göra de reparationer och tester du behöver på kort varsel.
Exempel på kunder
  • Gym
  • Wellnesscenter
  • Primärvårdskliniker
  • Personalhälsovård
  • Rehabkliniker i primärvården