Montering, installation och demontering

Roux Healthcares tekniker är utbildade och certifierade för arbete med utrustning från alla leverantörer på marknaden och täcker in majoriteten av tillgängliga medicintekniska produkter.
Innan vi genomför en installation vill vi gärna ha ett möte med dig som kund för att ringa in dina behov och förväntningar. Med dessa som grund tar vi fram en speciallösning för din verksamhet. Vid demontering avlägsnar vår personal utrustningen och ser dessutom till att eventuella skador på lokaler som kan uppstå under processen åtgärdas.
Varför Roux Healthcare?
En korrekt installation är det första viktiga steget för att säkerställa att din anläggning kommer att fungera som den ska. Därför använder vi bara utbildad och auktoriserad personal med relevanta certifieringar och ett starkt kvalitetsfokus för våra installationsarbeten. Våra tekniker är vana vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ till förbättringar, naturligtvis alltid med dina behov och dina patienters säkerhet som högsta prioritet. Målet är att säkerställa att du känner dig trygg med våra tjänster. Roux Healthcare är en auktoriserad internationell aktör och du har alltid nära tillgång till vår expertis.
I korthet
  • Utrustning från alla leverantörer
  • Utbildad och certifierad personal
  • Skräddarsydda lösningar för dina behov
  • Återställning av lokaler efter demontering