Om oss

Vi erbjuder allt från certifierat underhåll av avancerad medicinsk teknik till renovering och reparation av sjukhussängar och rullstolar. Vi kan stödja dig med inköp och logistik och även med finansiering via hyra eller leasing. Du minskar kostnader, sparar tid och ökar tryggheten inom din verksamhet. Vårt fokus är på att ge dig det bästa. Och vi bryr oss, för att vi vet att du gör det.

Bakgrund

Roux Healthcare är ett ungt företag med lång erfarenhet inom medtech management. Förvärvet av Saps Service Managements hälso- och sjukvårdssegment tillförde oss tio års erfarenhet från den nordiska marknaden tillsammans med förstklassig personal och deras kunskaper och hängivenhet. Allt detta tar vi nu med oss in på den internationella marknaden.

Vår mission

Vi är starkt medvetna om att aktörer inom hälso- och sjukvårdssegmentet, offentliga och privata, skiljer sig från andra verksamheter. Inte nog med att det mesta av verksamheten omges av stränga regelverk, dessutom – och viktigast – står människors liv och hälsa bokstavligen på spel. Dessa förutsättningar är centrala för allt vi gör, och också anledningen till att vi startade vårt företag: vi anser ser att hälso- och sjukvårdsproffs bör arbeta med andra hälso- och sjukvårdsproffs. Det är därför du bör välja Roux Healthcare som partner. Kontakta oss så berättar vi mer.